Оптимизация на уеб сайт (SEO)

Оптимизация на уеб сайтОптимизацията на уеб сайт е постоянен процес, благодарение на който се постига по-предно класиране на страниците му в резултатите от търсене (така нареченото органично търсене – organic search). SEO е сложен и комплексен процес, подходящ за тези, които търсят устойчиви дългосрочни резултати за своето присъствие в интернет.

Преди да се започнем същинската работа по оптимизирането на всеки уеб сайт, правим подробен анализ на моментното му състояние – технически анализ, проучване на конкуренцията, класиране по зададени ключови думи. След първоначалния анализ изготвяме индивидуален SEO план, обхващащ всички елементи в сайта и извън него (onpage и offpage): обща структура, текстове, файлове, мета данни, връзки между страниците, външни връзки към страниците, присъствие в социалните мрежи Facebook, Twitter, Google My Bussines, платени реклами в Google и Facebook.

Резултатите от оптимизацията могат реално да бъде видени след около 3 месеца от започване на работа по проекта. Ако Вашите цели са свързани с постигането на краткосрочни резултати, препоръчваме Ви да използвате услугата ни за платено позициониране на сайт в резултатите на търсещите машини.

Тъй като конкуренцията във всяка бизнес ниша е различна, всеки SEO проект има специфични цели и методи за постигането им, а ние използваме индивидуален подход във всеки случай.

*За сайтове изработени от UWEB.bg получавате 15% отстъпка от цената за оптимизация.

Изпрати запитване