Афилиейт програма на UWEB.bg

affiliate-uwebПартньорската програма на UWEB.bg е отличен начин за генериране на доход от всеки. Лесно може да спечелите допълнителен приход като се включите към нашата афилиейт програма – станете наш партньор и препоръчайте услугите на UWEB.bg на свои познати.

Ако познавате хора или фирми, които търсят начин да подобрят или да изградят от нула своето присъствие в интернет (или на техните продукти и услуги), насочете ги към UWEB.bg. В случай, че хората, на които сте препоръчали услугите на UWEB.bg, станат наши клиенти, Вие ще получите комисионна върху сумата по договора, сключен за изпълнение на услуги.

Как да участвате?

Всеки желаещ да се включи като партньор в афилиейт програмата на UWEB.bg трябва да се регистрира, като изпрати e-mail на адрес affiliate@uweb.bg с посочени три имена, телефон и e-mail за обратна връзка. Ще получите уникален код, изпратен по електронната поща. Клиентът трябва да посочи този уникален код след сключване на договор за изпълнение на услуги в уверение на това, че Вие сте му препоръчали нашите услуги.

Колко може да спечелите?

  • При един клиент, на когото сте препоръчали услуги – 5% от сумата по договор
  • При двама до пет клиенти, на които сте препоръчали услуги – 10% от сумата по договор
  • При шест и повече клиенти, на които сте препоръчали услуги – 15% от сумата по договор

За услуги с периодично заплащане (месечна такса), комисионна се начислява за първите три месеца и се изплаща при погасяване на задълженията към UWEB.bg от страна на клиента.

Комисионната може да бъде изплатена в левовата ѝ равностойност (при натрупване на минимум 50 лева) или в равностойността ѝ чрез услугите, предлагани от UWEB.bg. Ако услугите, които желаете да използвате, са с по-голяма себестойност, комисионната ще се приспадне от цялата сума.

Начини на изплащане:

  • Чрез услугите, предлагани от UWEB.bg
  • В брой
  • Банков превод
  • ePay.bg

Афилиейт програмата не може да се комбинира с текущи промоции.

Изплащането на комисионни става, след като клиента заплати всички дължими суми към UWEB.bg.

Изплащането на комисионната в левова равностойност става до един календарен месец, след като клиентът заплати всички дължими суми към UWEB.bg.

Комисионната във форма на услуги, предлагани от UWEB.bg, трябва да се използва до два календарни месеца, след като Ви уведомим за нейната наличност.

UWEB.bg си запазва правото да променя правилата за участие в афилиейт програмата, като актуалните условия се публикуват на текущата страница (https://uweb.bg/affiliate).