Платена реклама на сайт (PPC)

Платена реклама на сайт (PPC)Най-бързият начин да достигнете до клиентите си е чрез платените възможности за реклама, които предлагат Google и Facebook. Правилното управление на рекламния бюджет, изборът на точната целева група потребители, уместният подбор на ключови думи са само част от добрата рекламна кампания.

Реклама в Google Adwords – PPC (Pay Per Click)

Adwords е продукт на Google, чрез който страниците Ви ще се показват директно на първите места при търсене и/или в партньорската мрежа на Google. Показвайте точните резултати на правилните хора в точното време. Заплащате за реклама единствено, когато потребителят кликне на рекламата Ви, т.е. заплащате за реални резултати. Разбира се, всеки може и сам да създаде рекламна кампания в Adwords, но неправилно конфигурирана реклама ще доведе до лоши или никакви резултати и похарчен бюджет.

Съчетанието между оптимизация на сайта за търсачки и Adwords реклама е най-правилният начин за привличане на посетители, които да станат Ваши клиенти.

Независимо дали имате нужда от оптимизиране на вече започнала рекламна кампания или планирате пускането на нова, UWEB.bg ще Ви помогне да реализирате целтa си.

Реклама във Фейсбук

Facebook е водещата социална мрежа с над 1 500 000 000 потребители по целия свят. UWEB.bg предлага управление на Facebook рекламни кампании, с които лесно ще намерите точната аудитория и ще достигнете до своите клиенти.

Изпрати запитване