Изработка на училищен уеб сайт

Изработка на училищен уеб сайтРазгледахме внимателно уеб сайтове на училища в България и ни направи впечатление, че повечето от тях са доста стари и неподдържани. Някои дори вече не съществуват.

Страниците изобилстват от неструктурирана информация, което затруднява в голяма степен откриването на нещо конкретно. Липсват вътрешни търсачки. Доста от информацията е неактуална, защото сайтът не се поддържа от никого. Почти 95% от сайтовете нямат мобилна версия, което в днешната ера на мобилни устройства е голям недостатък.

Изработка на уеб сайт за чилищеУчилищният уеб сайт трябва да служи за добрия имидж на училището, но още по-важно – трябва да бъде полезен и да служи на основните си посетители: неговите ученици, учители, родители и, разбира се, бъдещите кандидат-ученици. Често на училищните страници присъства и „Профил на купувача“ за обявяване на обществени поръчки, което също би било добре да е лесно откриваемо и достъпно.

Проучвания показват, че българските младежи прекарват две трети от свободното си време пред компютър и в интернет, като освен за забавление и комуникация, голям брой от тях използват интернет и за работа по различни проекти.

Училищният уеб сайт може в голяма степен да улесни учениците и да бъде полезен при подготовка за изпити, тестове и допълнително самообразоване.

UWEB.bg предлага изработка на съвременен училищен уеб сайт според вашите конкретни нужди и изисквания.

Поръчай училищен уеб сайт